Ρεπό το Νεοχώρι, 3 στα 3 ο ΝΠΣ Βόλος

Πάλι έπαιξε μια μέρα γρηγορότερα

Την τρίτη του σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος  . Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς από το συγκρότημα της Καρδίτσας, και μόλις στο 14΄ έφτασε κοντά στο 1-0, ο Μάντζης όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 17΄χάρη σε κεφαλιά του Ηλιόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν την υπεροχή τους αυτή, να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι, προκειμένου να το καθαρίσει. Αυτό είχε σαν συνέπεια σε διάστημα 15΄ ο Βόλος να πετύχει τρία γκολ. Στο 51΄ ο Ντόσης με σέντρα-σουτ έκανε το 2-0, στο 54΄ ο Ηλιόπουλος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 3-0, ενώ στο 66΄ ο Ντεντάκης με πλασέ έκανε το 4-0 δίνοντας με τον τρόπο αυτό διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Στο 79΄ οι «κυανέρυρθοι» έφτασαν κοντά στο 5-0, το πλασέ όμως του Μάντζη από κοντά αποκρούστηκε από τον Κουτσόπουλο. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα το μόνο που κατάφερε, ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 83΄ με το σουτ του Μάττα, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (52’ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (71’ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (64’ Δεμηρτζόγλου)
ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (81’ Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (52’ Παπαδημητρόπουλος), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (68’ Μπακρατσάς