Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του χουλιγκαν

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του χουλιγκαν

Untitled+1Στα δικαστήρια για συμπαράσταση οπαδοί του ΟΣΦΠ

Η διαδικασία πήρε αναβολή για την Παρασκευή (13/10), τη στιγμή που η ΕΛΑΣ έχει προσχωρήσει σε δύο ακόμη ταυτοποιήσεις οπαδών που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκαν περισσότεροι από 300 φίλοι του Ολυμπιακού προς συμπαράσταση του 20χρονου οπαδού, φωνάζοντας «είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες».

Και αυτό διότι ο 20χρονος απολογείται στις δικαστικές αρχές όχι μόνο για το αδίκημα της βιαιοπραγίας αλλά και αυτό της ληστείας (κακούργημα), γεγονός που έχει φέρει αναταραχή στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν και περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 20χρονο με συνθήματα που τον χαρακτήριζαν «ήρωα».

Την στιγμή εκείνη και εντός του μεγάρου ένα συνεργείο συντήρησης ανελκυστήρων έκανε εργασίες όταν ένας εργάτης βγήκε έξω από το κτήριο ώστε να μεταφέρει κάτι πράγματα στο αυτοκίνητο.

Ακούμπησε κατά τη διαδικασία της εργασίας του έναν οπαδό του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν άσχημα. Οπαδός τον έβρισε, ο εργάτης απάντησε και μετά… χάος. Ο εργάτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το πλήθος και έχει υποβάλλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί πλέον το πρωί της Παρασκευής, όπου και πάλι αναμένεται να συγκεντρωθούν «ερυθρόλευκοι» έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Συντάκτης

Άρθρα : 17418
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top