Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Πάει για ΔΣ η Λίγκα «θα ξεκινήσουμε» λέει ο Λεουτσάοκος

Πάει για ΔΣ η Λίγκα «θα ξεκινήσουμε» λέει ο Λεουτσάοκος

Θέση που δεν συμφέρει τον ΑΟΤ πήρε ο πρόεδρος της Λίγκας

Οπως είναι γνωστό ο ΑΟΤ  έχει τον πιο πλήρη φάκελο και μάλιστα πληροί προυποθέσεςις γαι Σουπερ Λίγκα, όμως αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εκκρεμότητες θα ευνοηθούν όλες οι ΠΑΕ που έχουν παρατυπίες.

Υπάρχει ήδη κίνηση από ΠΑΕ, ώστε το έκτακτο ΔΣ να γίνει τη Δευτέρα (16/10) για να προλάβει η λίγκα τις διαδικασίες και όπως σημείωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό».
Εάν επιβεβαιωθεί ότι η λίγκα πάρει εν τέλει αυτή την απόφαση, αφού προηγουμένως έχει λάβει το «οκ» του Υπουργού, τότε, φυσικά, θα ευνοηθούν οι ΠΑΕ που γνωρίζουν ότι έχουν στείλει φακέλους στην ΕΕΑ με σοβαρές ελλείψεις… Αναλυτικά ο Λεουτσάκος είπε:
«Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή. Τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.
Πήρα την Τετάρτη στην Επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος. Περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα, γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.
Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες. Περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί».

Συντάκτης

Άρθρα : 17418
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top