Τα βρήκαν Σφαιρόπουλος-Παπανικολάου

1767064_0Επανέρχεται η κανονικότητα στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

 

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του «άδειου» ΣΕΦ και το επεισόδιο του προπονητή του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου, άρχισε να επανέρχεται η κανονικότητα στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Άλλωστε ακολουθεί η πρεμιέρα στην EuroLeague και το ματς με την Μπασκόνια στα «Δύο Αοράκια» όπου ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα ευχάριστα νέα για τον Σφαιρόπουλο έρχονται από τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης και αύριο (11/10) θα φανεί εάν και εφόσον θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ματς.

Από εκεί και πέρα το κλίμα έχει βελτιωθεί μετά και την ομιλία της Δευτέρας (9/10) όπου ο Κώστας Παπανικολάου απολογήθηκε ενώπιον όλων και ύστερα από παρότρυνση των συμπαικτών του.

Από τη πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε «περασμένα ξεχασμένα» και άπαντες κοιτούν την αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Άλλωστε όλοι έχουν καταλάβει την «εμμονή» του Σφαιρόπουλου με την πειθαρχία, ο οποίος ζήτησε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν έδιωξε τον Παπανικολάου λόγω διαμαρτυρίας στους διαιτητές, αλλά επειδή είπε κάτι στον ίδιο…