“Απασφάλισε” ο Ρουσιαμάνης!!!

ΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την μεταγραφή Βασιλειάδη.5η χρονιά στην Α1 τα ταπεινά Τρίκαλα, 5η χρονιά και πάλι απο τον Αύγουστο μήνα, σχετικοί και μη, ειδήμονες και όχι, μπασκετικοί και ποδοσφαιρικοί σπεύδουν να κάνουν το σύνηθες σχόλιο: Τα Τρίκαλα είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει και μετά ψάχνουν για τον δεύτερο! Πριν λίγες μέρες επτά συντάκτες μπασκετικοί του Sport 24 στην πρόβλεψη τους ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα πέσουν ανέφεραν και οι επτά ως πρώτη επιλογή τα Τρίκαλα και ως δεύτερη μοιράστηκαν Κόροιβο και Πανιώνιο.

Το αγνοούν όλοι οι παραπάνω; Την ιστορία και την “τρέλα” του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη που μπορεί να έχει κάθε χρόνο σφιχτό μπάτζετ αλλά όταν παίρνει τα μηνύματα κάνει τις υπερβάσεις του. Δεν αλλάζει ποτέ προπονητή αλλά φέρνει παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Και όλα αυτά χωρίς να επιδιώκει την προβολή του όπως άλλοι του χώρου. Πέντε χρόνια βάζει λεφτά στα Τρίκαλα (στήριξε την ομάδα και στην Α2) και άμα περπατήσει στην Ασκληπιού ελάχιστοι θα τον αναγνωρίσουν.

Η μεταγραφή του Βασιλειάδη με βάση την αξία, την ποιότητα και την ηλικία του παίκτη είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του Τρικαλινού μπάσκετ. Παίκτης ηγέτης που μπορεί να βοηθήσει και τα νέα παιδιά. Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα.

Τι θέλει ο Ρουσιαμάνης; Την ανταπόκριση του κόσμου. Τα χώνει, κρατά την ομάδα, θέλει τους φιλάθλους στο πλευρό των “κυανέρυθρων” αρχής γενομένης απο το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο,