Ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό της Γυναικείας

ΚΟΡ 2Η ομάδα των Τρικάλων έπαιξε με την ΑΕΛΣτο Αλκαζάρ της Λάρισας έγινε το τελευταίο φιλικό της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων. Από το φιλικό με την ΑΕΛ βγήκαν τα τελικά συμεράσματα η ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκρ 2-0 και πέτυχε τα δύο της γκολ από προσπάθειες της Βαίτση και της Μαρλέν Μπαρμπόζα. Την επόμενη Κυριακή ανοίγει το πρωτάθλημα και το τρικαλινό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με πλασέ της Χριστοφορίδου για να απαντήσει αμέσως μετά η Λάσκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.Με την εκπνοή του ημιχρόνου η Λόγου επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 για τις Λαρισαίες.Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε η  Μπαρμπόσα έξω απο την περιοχή. απουσίαζαν οι Ντόκου,Λουλέ,Ευθυμίου,Αγγελάκη,Τομαή ενώ στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε μετά από πέντε μήνες οι Έλενα Γιαννούλα που μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η σύνθεση των Τρικάλων:Χαρακοπούλου,Τροχούτσου,Χύμα(Τσιάρα), Λάσκου,Τσακνάκη(Ράκου),Τζιώρα(Μαθιουδάκη), Γεραγόρη ,Μπαρμπόσα,Έιερς(Γιαννούλα),Βαϊτση,Παναγιωτίδη(Τσούνη)