Ντελίριο ενθουσιασμού ΟΑΟΤ 3-0 επί του Λεβαδειακού

DSC08311

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την εμφατική φιλική νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού

Εντάξει, το φιλικό με την ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να μην ήταν …κρίσιμο (που λέει και ο Αργυρούσης) αλλά η άνετη νίκη των Τρικάλων απέναντι σε μία από τις εκπλήξεις μέχρι στιγμής της Super League με 3-0 είναι λογικό να δημιουργήσει ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση εν’ όψει της συνέχειας και πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Οι «κυανέρυθροι» του Σωτήρη Αντωνίου έδειξαν συνοχή, πάθος και διάθεση κόντρα σε μία ομάδα που στα πρώτα λεπτά του αγώνα παρέδιδε μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Για 25 λεπτά στο ξεκίνημα ο Λεβαδειακός του Μαρσεγέζου Ζοζέ Ανιγκό είχαν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας μοντέρνα, γρήγορα, αλλάζοντας ωραία την μπάλα, βγαίνοντας από τα πλάγια. Είχαν γενικά μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι τους χωρίς ωστόσο όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αποστολίδη.

Στο 27’ μία εξαιρετική ενέργεια του Μίλιεβιτς που αφού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του διεθνούς Μολδαβού τερματοφύλακα Ναμάσκο άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Τα Τρίκαλα επικράτησαν πλήρως, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 39’ οι «κυανέρυθροι» σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Τσίπρα.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και από τις δύο πλευρές, έριξαν τον ρυθμό του αγώνα αλλά και πάλι τα Τρίκαλα είχαν περισσότερο ενθουσιασμό και σημείωσαν και 3ο γκολ με τον Μπουντόπουλο.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο κ. Λεωνδίας με βοηθούς τους κ.κ. Βογιατζή, Μπαλά

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (63′ Γκαλίτσιος), Κοτσώνης(63′ Γιαννίτσης) , Πάνος (85′ Μανώλης) , Γκόλιας (85′ Μυρσινιάς) , Τόμιτς (63′ Τσιάρας), Τζόκιτς (63′ Αναστασόπουλος),  Ανδρεόπουλος (63′ Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (63′ Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63′ Ζγκούρι), Καπός (63′ Γροντής)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Ναμάσκο (46′ Δασκαλάκης), Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Ζοάο (68′ Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (46′ Καλτσάς), Μητρόπουλος (46′ Μεντί), Νιάς (46′ Καθάριος), Ζαραδούκας(57′ Τζαφάρ), Τόνι Σίλβα, Καψάσκης, Γιουσούφ (46′ Μπελκαζουανί)

Αναλυτικά το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

4′ Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Σουτ του Τζόκιτς μονοκόμματο μέσα απο την περιοχή, η μπάλα βρίσκει την πλάτη του Λεονάρντο και καταλήγει κόρνερ

5′ Απάντηση του Λεβαδειακού, Δυνατό σουτ του Ζαραμπούκα μαζεύει ο Αποστολίδης

26′ ΓΚΟΟΟΟΛ 1-0 με φανταστικό γκολ του Μίλιεβιτς μετά απο σουτ έξω απο την περιοχή!!!!

35′ Σουτ του Καψάσκη απο καλή θέση άουτ

39′ ΓΚΟΟΟΛ Τα Τρίκαλα που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά το 1-0 φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα. Μετά απο δυνατό σουτ του Πάνου ο Ναμάσκο απέκρουσε ασθενώς και στην συνέχεια ο Τσίπρας που καραδοκούσε πήρε το ριμπάουντ για να σημειώσει το 2-0!!!

42′ Εξ επαφής ο Λεονάρντο στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

46′ Σουτ Τσαϊρέλη διώχνει ο Δασκαλάκης

77′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Μπουντόπουλος με δυνατό σουτ νικά τον Δασκαλάκη και σημειώνει το 3-0!!!!

DSC08340