Συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά

Οι βιταμίνες για παιδιά https://www.propharmacy.gr/kat/bitamines-gia-paidia/ έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα πολλών οικογενειών. Οι γονείς τις επιλέγουν προκειμένου να διασφαλίσουν την κάλυψη όλων των διατροφικών αναγκών που έχουν τα αγόρια και τα κορίτσια τους.

Το Nature’s Plus Animal Parade Vitamin C Ζελεδάκια Βιταμίνης C για Παιδιά, με γεύση πορτοκάλι, 90 gummies είναι ένα πολύ ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις αυξημένες ανάγκες που έχει ο παιδικός οργανισμός. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προσφέρει ζωντάνια και ενέργεια.

Κάθε ταμπλέτα με φυσική γεύση πορτοκάλι περιέχει 125 mg βιταμίνης C και 25 mg βιοφλαβονοειδή λεμονιού, σε βάση από χυμό παντζαριού, grape seed, bilberry, μάνγκο, παπάγια, γκουάβα, ανανά. Περιέχει επίσης φρουκτόζη ως γλυκαντική ουσία και είναι υποαλλεργικό. Δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι δύο μασώμενες ταμπλέτες κάθε μέρα.

Η βιταμίνη C είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την ανάπτυξη των ιστών, την υγεία των οστών, δοντιών και των ούλων. Επιπλέον, συνδράμει σε μεγάλο βαθμό στη λειτουργία των επινεφριδίων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην πρόληψη ή τη θεραπεία του καρκίνου και των παρενεργειών της ακτινοθεραπείας. Τέλος, προστατεύει από τις λοιμώξεις, τις τοξίνες και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

H βιταμίνη C διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και στη διαδικασία της επούλωσης των πληγών και των καταγμάτων, καθώς και στη σύνθεση των ορμονών που ελέγχουν το στρες.