Βιταμίνη C παρατεταμένης αποδέσμευσης

Η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής αυξάνεται κάθε χρόνο, αφού οι απαιτήσεις που υπάρχουν από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, έχουν αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες. Έτσι, όλες οι θρεπτικές ουσίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η βιταμίνη C https://www.ifarmacy.gr/vitamini-c/ δεν αφομοιώνονται σωστά και στην κατάλληλη ποσότητα από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Lamberts C 500MG Παρατεταμένης Αποδέσμευσης, 100 tabs είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο έχει σημαντική δράση, κυρίως όσον αφορά την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ακόμη, βοηθάει στη διατήρηση της υγείας των ούλων, των οστών και των δοντιών.

Η βιταμίνη C ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1932 και αποτέλεσε το αντικείμενο του πρώτου πειράματος ελεγχόμενης διατροφής στην ιστορία. Εμπλέκεται σε τουλάχιστον 300 βιοχημικές οδούς το σώμα. Παίρνει μέρος στην επιδιόρθωση των κυττάρων και ιστών. Ενισχύει τη δράση των λευκοκυττάρων, των ανοσοσφαιρίνων και των φυσικών αντισωμάτων του οργανισμού.

Ακόμη, βοηθά στη μετατροπή της προλίνης (proline) σε hydroxyproline και συνεπώς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του κολλαγόνου στο δέρμα, στα οστά και τα δόντια. Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, και εφόσον ο άνθρωπος είναι αδύνατον να παράγει από μόνος του αυτή τη βιταμίνη, είναι απαραίτητη η ημερήσια πρόσληψη). Η καθημερινή μας ανάγκη για βιταμίνη C είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Το ιδανικό είναι να λαμβάνεται σε μικρές ποσότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας γιατί αποβάλλεται γρήγορα από το σώμα.

Γι’ αυτό και η Lamberts δημιούργησε τις ταμπλέτες βιταμίνης C Time Release. Περιέχουν μία σημαντική ποσότητα βιοφλαβονοειδών που βοηθάνε στην απορρόφησή της από τον οργανισμό.