Για φυσικά αποτελέσματα

Οι βιταμίνες για μαλλιά https://www.parapharmacie.gr/cat/bitamines-gia-mallia είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που περιέχει ειδικά μελετημένη σύνθεση για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής.

Το A. Vogel KELP, Ταμπλέτες από θαλάσσια φύκη, 120 tabs αποτελεί μία φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων. Συνδράμει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην απώλεια βάρους που σχετίζεται με αργό μεταβολικό ρυθμό και στην απορρόφηση των τοξινών.

Έχει 100% φυσική προέλευση. Περιέχει φύκη Kelp, μία φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων για υποστήριξη του μεταβολισμού, υποστήριξη του θυρεοειδούς και συμπλήρωμα ιωδίου. Είναι από τις πιο πλούσιες πηγές φυσικών βιταμινών κυρίως του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12), μετάλλων, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων (περιέχει: χαλκό, χρώμιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, σίδηρο, ιώδιο).

Η δραστική ουσία των φυκιών Kelp είναι η αλγίνη, που έχει την ικανότητα να απορροφάει τις τοξίνες του πεπτικού συστήματος, να βελτιώνει την πέψη και να καθαρίζει το αίμα από τοξίνες του περιβάλλοντος, τα βαρέα μέταλλα κάδμιο και βάριο και χρησιμοποιείται για την πρόληψη απορρόφησης από το σώμα ραδιενεργού ιωδίου και στροντίου 90.

Τα φύκη Kelp ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, εξαλείφουν τα αρνητικά αποτελέσματα του άγχους στο σώμα, ενώ θεωρούνται ιδιαίτερα χρήσιμα για vegetarians και για όσους αποφεύγουν το αλάτι, λόγω αυξημένης πιθανότητας να λαμβάνουν ανεπαρκείς ποσότητες ιωδίου με τη διατροφή τους.

Τέλος, θεωρούνται ευεργετικά φύκη για τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό, τα αγγεία, τα νύχια και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Κάθε ταμπλέτα περιέχει φύκη (Macrocystis pyrifera) σε μορφή σκόνης, microcrystalline cellulose, pegelatinized starch, maize starch, soya polysaccharide, hydrated cottonseed oil και παρέχει 50μg ιωδίου.