Νίκη ΑΟΤ με νέα ενθαρρυντικά μηνύματα

DSC07928

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νίκη με 2-0 στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Φιλική νίκη με 2-0 σημείωσαν τα Τρίκαλα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι όπου αντιμετώπισαν μία τυπική ομάδα football league, σαν αυτές που θα συναντήσουν αρκετές  στο πρωτάθλημα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο αμυντικογενής Γιώργος Βαζάκας είχε παρατάξει διπλή ζώνη άμυνας ενώ ότι πέρναγε το έπιανε ο εξαιρετικός πορτιέρο Γκέκας.

Στην επανάληψη όμως τα Τρίκαλα με κορυφαίο τον Γκόλια ο οποίος έκανε πάρτι από το αριστερά και σημείωσε μάλιστα και το πρώτο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ πήραν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ με τον Τσίπρα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους Τζόκιτς (είναι ακόμη πίσω φυσική κατάσταση αλλά έχει καλά στοιχεία), Γροντή (μηχανάκι στον χώρο του κέντρου), καθώς και τους Σιαλμά, Ανδρεόπουλου που έδειξαν πανέτοιμοι να βοηθήσουν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Νταλούκα, Κ. Λεωνίδα και 4ο τον κ. Μπεκιάρη.

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46′ Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (62′ Τεγούσης), Πάνος (82′ Μυρσινιάς), Γκόλιας (82′ Μανώλης), Τόμιτς (46′ Γιαννίτσης), Τζόκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Τσιάρας (62′ Σιαλμάς), Γροντής (46′ Τσίπρας), Μίλιεβιτς (67′ Ντιατά), Ζγκούρι (67′ Αναστασόπουλος)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος (46′ Κατσίκας), Κολτσίδας (85′ Μούτσιος), Καρρίκι, Κισκαμπάνης (46′ Θεοδωράκης), Μασούρας, Ρουσσάκης, Παπαευθυμίου (60′ Ποζαντζίδης), Τζέκος (82′ Πλούμης), Μπιτέλης

Το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό:

(*) Αρκετούς φίλους και γνωστούς είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής της Αναγέννησης Γιώργος Βαζάκας που έχει πολλούς φίλους στα Τρίκαλα απο τα περάσματα του απο τον πάγκο.

(*) Λίγος κόσμος στο γήπεδο για το φιλικό

9′ O Γκόλιας μετά απο πάσα του Γροντή πλασάρει πάνω στον Γκέκα

11′ Ο Κοτσώνης απο κοντά δεν μπορεί να σκοράρει, η μπάλα χτυπάει πάνω σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

18′ Δυνατό σουτ Ζγκούρο διώχνει με υπερένταση ο Γκέκας

30′ Δυνατό σουτ του Τόμιτς έξω απο την περιοχή λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

39′ Διπλή ευκαιρία με Πάνο και Γκόλια που δεν μπορούν να νικήσουν απο κοντά τον Γκέκα, που είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης

44′ Σουτ Γκόλια απο καλή θέση άουτ

45′ Εντυπωσιακή επέμβαση του Γκέκα σε κοντινή κεφαλιά του Βέρτζου!

DSC07908

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

62′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Γκόλιας με απευθείας  χτύπημα φάουλ αιφνιδιάζει τον Γκέκα που απο κλειστή γωνία δέχεται το γκολ για να σημειωθεί το 1-0

70′ Σουτ Γιαννίτση έξω απο την περιοχή άουτ

72′ Μετά απο ωραία σέντρα του Γκόλια κεφαλιά του Ντιατά στην αγκαλιά του Γκέκα

79′ Ο Τσίπρας απο κοντά μετά απο νέα προσπάθεια του Γκόλια σουτάρει ψηλά άουτ

80′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Τσίπρας απο κοντά μετά απο ασθενή απόκρουση Γκέκα σε σέντρα σουτ του Πάνου σημειώνει το 2-0!!!

90′ Ο Σιαλμάς απο κοντά με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Γκέκα που διώχνει εντυπωσιακά

 

DSC07901