Απαλλαγείτε μια και καλή από κουνούπια και έντομα

Τα αντικουνουπικά https://www.mamacorner.gr/cat/antikounoupika/ προϊόντα βρίσκονται στο προσκήνιο του καταναλωτικού ενδιαφέροντος κάθε καλοκαίρι, αφού αυτή τη χρονική περίοδο υπάρχει έξαρση στις επιθέσεις από κουνούπια και έντομα και χρειάζονται αυξημένα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Το REPEL (Hyaluronate + IR3535) είναι ένα σκεύασμα σε μορφή σπρέι, το οποίο υπόσχεται άοσμη προστασία από τα κουνούπια και τα άλλα έντομα. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δημιουργήθηκε από τα εξειδικευμένα εργαστήρια της Uni-Pharma, Η Ιδιαιτερότητά του σε σχέση με τα άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, έχει να κάνει με το γεγονός πως κρατά τα έντομα μακριά χωρίς να μυρίζει στον άνθρωπο και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα με το υαλουρονικό οξύ που περιέχει.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χρειαζόμαστε προστασία. Η εντομοαπωθητική δράση του διαρκεί οκτώ ώρες και προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τα τσιμπήματα των εντόμων και όλους τους κινδύνους που αυτά ενέχουν.

Είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένο και κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη από 12 μηνών και πάνω. Το δραστικό συστατικό του (IR3535), είναι ένα απωθητικό φυσικής προέλευσης, που συστήνεται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Χάρη σε αυτό υπάρχει υψηλή προστασία από τα γνωστά μας έντομα και είδη που συναντά κανείς όταν ταξιδεύει σε τροπικές χώρες. Πρόκειται για ένα εντομοαπωθητικό σώματος που απωθεί και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρης, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες. Δεν περιέχει συντηρητικά και parabens.