Οι ειδικοί τα θεωρούν αναγκαία

Τα αντικουνουπικά https://www.parapharmacie.gr/xeimwnas-kalokairi/entomoapwthitika-tsimphmata/antikoynoypika/ σημειώνουν αυξημένες πωλήσεις από την άνοιξη έως το καλοκαίρι. Οι ειδικοί τα θεωρούν αναγκαία για την αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια, τις σκνίπες και τα υπόλοιπα ενοχλητικά έντομα, που αυξάνουν την επιθετικότητά τους το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι εταιρείες παρασκευάζουν νέας γενιάς προϊόντα με βελτιωμένη σύνθεση και περισσότερα φυσικά συστατικά, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, ανδρών και γυναικών. Άλλωστε όλο και περισσότεροι καταναλωτές στις μέρες μας αναζητούν καινοτόμα προϊόντα και νέες λύσεις, που τους προσφέρουν περισσότερες και πιο απλές επιλογές προστασίας από τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα.

Το Vican Zanzara Flat Εντομοαπωθητικό Μπρελόκ απωθεί τα κουνούπια χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει. Η κάθε συσκευασία που κυκλοφορεί στο εμπόριο, περιλαμβάνει δύο ταμπλέτες που τοποθετούνται στο μπρελόκ και περιέχουν αιθέριο έλαιο από σιτρονέλλα, ως κύριο δραστικό συστατικό.

Η σύνθεσή του προστατεύει αποτελεσματικά εκτός από τα κουνούπια και από τις σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Είναι εύκολο και απλό στη χρήση και ιδανικό για δραστηριότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Κάθε ταμπλέτα προστατεύει αποτελεσματικά για χρονικό διάστημα 15 ημερών. Είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα: πορτοκαλί, κίτρινο, μαύρο, μπλε, πράσινο και κόκκινο.

Η εφαρμογή σε παιδιά θα πρέπει να γίνεται με την επίβλεψη ενήλικα. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο ετών. Τέλος, μπορεί να τοποθετηθεί και στα μπράτσα ή τα πόδια επίπλων και άλλων αντικειμένων, αυξάνοντας τη ζώνη προστασίας.