Διπλό ο ΠΑΣ στην Τρίπολη-Tεσσάρα ο ΟΣΦΠ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρεις αγώνες ξεκίνησε το Σάββατο η πρώτη αγωνιστική της Superleague.

Ο Ολυμπιακός έριξε «ντόρτια» και με δύο γκολ του Φορτούνη επικράτησε 4-1 της Λάρισας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Καλό ματς από Ανσαριφάρντ και Πάρντο στο δεύτερο ημίχρονο.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα αρκετά καλό ματς με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της από ένα ημίχρονο.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν αρκετά καλό με πανέμορφα γκολ και φάσεις εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες που όμως είχαν και από μια απώλεια καθώς Κόντε και Σελίν αποχώρησαν από την αναμέτρηση “λαβωμένοι”.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 7′ με πανέμορφο γκολ του Ναδάλες ενώ στο 19′ πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο όμως κακώς μέτρησε καθώς ο Μαυροπάνος είχε κάνει φάουλ στον Σελίν αφού τον έσπρωξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ο οποίος ανέβασε την απόδοση του μείωσε με τον Καλτσά αλλά δεν στη συνέχεια και παρά την αλλαγή του συστήματος από τον Βεργέτη το 2-1 εις βάρος της ομάδας του παρέμεινε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τόσο το γκολ του Ναδάλες όσο και του Καλτσά ήταν πανέμορφα.

Ξάνθη – Λαμία 0-0

 

Adtech Ad

Σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για πέντε λεπτά λόγω πτώσης στην τάση του ρεύματος η Ξάνθη και η Λαμία έμειναν στο 0-0 μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς.