Η ΕΠΣ Ηρακλείου προσφέυγει για να μπλοκάρει τις εκλογές ΕΠΟ

thumb.phpΗ εκδίκαση θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή…

Λίγες ώρες πριν γίνουν οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου (ΟΦΗ ’94 και Α.Ε. Καταλαγαρίου), καθώς και ο ταμίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές, Γιώργος Βοζικάκης, κατέθεσαν προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Όλοι τους βρίσκονται υπό τη σκέπη του προέδρου της Ένωσης, Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος με αυτό τον τρόπο ετοιμάζεται να μπλοκάρει τη διαδικασία των εκλογών που έχουν προκηρυχθεί για την Παρασκευή (18/8).

 

Ουσιαστικά με τη προσφυγή αυτή, ζητούν, την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, μέσω τριτανακοπής που κατέθεσαν κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Η προσφυγή κατέθηκε από τον δικηγόρο κ. Χαρμπάλη Ευστράτιο εκ μέρους του σωματείου ΟΦΗ 94 και το μέλος του Νίκο Τζώρτζογλου, το σωματείο ΑΕ Καμηλαρίου και το μέλος του Γιώργο Βοζικάκη ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ως υποψήφιο αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Οι λόγοι της προσφυγής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι η μη νόμιμη σύγκλυση της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου, οι παρατυπίες του καταστατικού αλλά και η… εξαπάτηση, όπως αναφέρουν οι υπογράφοντες της προσφυγής, από Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ΕΠΟ, FIFA και UEFA στο θέμα των κωλυμάτων.