Αποτελεσματική προστασία ενάντια στα κουνουπια

Τα αντικουνουπικά https://www.ifarmacy.gr/antikounoupika/ προϊόντα θεωρούνται άκρως απαραίτητα για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θέλουν να προστατευθούν από τις αρχές της άνοιξης μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, από τις προσβολές των κουνουπιών, οι οποίες αυξάνονται κατά πολύ αυτό το χρονικό διάστημα.

Το Omega Pharma Jungle Formula Strong Soft Care με IRF 3 διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 75ml. Πρόκειται για απωθητικό κουνουπιών, που μπορεί να εφαρμοστεί με αποτελεσματικό τρόπο σε ενήλικες και παιδιά από τριών ετών και άνω. Διατίθεται σε εύχρηστη μορφή σπρέι, χωρίς άρωμα και οινόπνευμα. Περιέχει ως κύριο συστατικό την ικαριδίνη σε ποσοστό 20% και άλλα καταπραϋντικά συστατικά, ενώ είναι φιλικό προς το δέρμα.

Παρέχει προστασία έως και έξι ώρες από τη στιγμή της εφαρμογής του, ενώ απωθεί κουνούπια (συν κουνούπι τίγρης), σκνίπες και μύγες. Είναι ιδανικό για χρήση εντός και εκτός σπιτιού και κατάλληλο για χρήση σε περιοχές χωρίς γνωστό κίνδυνο ελεονοσίας ή άλλων εντομομεταδιδόμενων νοσημάτων.

Έχει δείκτη εντομοαπωθητικής προστασίας: IRF3, που αποτελεί ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο, για να επιλέξετε το εντομοαπωθητικό που χρειάζεστε για την προστασία σας. Έχει ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα. Η εφαρμογή σε παιδιά θα πρέπει να γίνεται από ενήλικα.

Ψεκάστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος (σε αντιστοιχία περίπου 1ml ανά πήχη χεριού) και εφαρμόστε ομοιόμορφα με τα χέρια, σε στεγνό και καθαρό δέρμα. Μην το χρησιμοποιείτε απευθείας στο πρόσωπο, αλλά εφαρμόστε το στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεχτικά, αποφεύγοντας μάτια και στόμα.