Σίγουρη λύση χωρίς εντομοκτόνα

Τα αντιφθειρικά www.mamacorner.gr/cat/antiftheirika που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά, έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα, κάτι που οφείλεται στις εξελιγμένες τους συνθέσεις. Για αυτό το λόγο τα προτιμούν κάθε χρόνο οι γονείς που θέλουν το καλύτερο για την προστασία των παιδιών τους από τα προβλήματα που δημιουργούν οι ψείρες.

Το Paranix Shampoo Σαμπουάν Αγωγή που εξαλείφει Ψείρες & Κόνιδες, Κατάλληλο από 2 ετών, 200ml είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται σίγουρη λύση με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία. Η συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή αντιμετωπίζει και λύνει οριστικά το πρόβλημα της εμφάνισης των ψειρών και των αυγών τους στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν περιέχει εντομοκτόνα και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι εξουδετερώνει το 100% των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής. Εξολοθρεύει τις ψείρες μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα λεπτών, αρκεί να τηρηθούν σωστά όλες οι οδηγίες χρήσεως. Έχει διπλή δράση αφού προκαλεί ασφυξία και αφυδάτωση στις φθείρες και τα αυγά τους.

Δεν απαιτείται λούσιμο των μαλλιών μετά τη χρήση. Συνοδεύεται από ειδική χτένα για την απομάκρυνση των ψειρών και των κόνιδων. Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι κατάλληλο για χρήση από την ηλικία των δύο ετών και άνω.

Απλώστε ομοιόμορφα επαρκή ποσότητα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, σε στεγνά μαλλιά. Κάντε καλό μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή του αυχένα και πίσω από τα αυτιά. Αφήστε το προϊόν να δράσει για δέκα λεπτά. Προσθέστε νερό ώστε να δημιουργηθεί αφρός και τέλος ξεπλύνετε καλά όλο το κεφάλι.