Πρώτη με Στεφάνοβιτς Μουμίν για Άρη

Ο Άρης  την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας  σεζόν.

 

Οι παίκτες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους χιλιόματρα υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή. Το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. ο Νίκος Καράμπελας απουσίαζε από την προπόνηση έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια.

 

Επίσης, ο Ντάρσι Νέτο έδωσε κανονικά το παρών αλλά το μέλλον του είναι αμφίβολο καθώς ο νέος τεχνικός θέλει να δει την ετοιμότητά του και να αποφασίσει.

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε επίσης στο ρόστερ της ομάδας, στην παρουσία του κόσμου αλλά και στα μεταγραφικά αποκτήματα. Αρχικά τόνισε: «Να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα και μέσα στο γήπεδο, να δείξουν αυτά που θα δουλέψουμε όλοι αυτή την περίοδο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα.

 

Η ομάδα έχει ένα καλό ρόστερ, ο στόχος του Άρη είναι γνωστός, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Να προχωρήσουμε με ταπεινότητα, σύνεση, σοβαρότητα, να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, ο Άρης και ο κόσμος του έχει τεράστια ιστορία οπότε πρέπει να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει.

Τους είπα ότι από σήμερα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα πρέπει να αφήσουν λεπτό που να μην το εκμεταλλευτούν, να μην το παίξουν δυνατά, να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις».