Στο Μαξίμου οι Πρωταθλητές Ευρώπης-Φόρεσε φανέλα ο πρωθυπουργός

tsiprasΟ πρωθυπουργός τους υποδέχθηκε στο γραφείο του

οι παίκτες της Εθνικής Νέων μαζί με το τεχνικό επιτελείο και σήμερα πέρασαν την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου για να τους υποδεχτεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η αποστολή της “γαλανόλευκης” είχε την παρουσία και του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Οι παίκτες της Εθνικής χάρισαν στον πρωθυπουργό μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους και μία μπάλα, ενώ ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε με πολλούς από τους παίκτες, όπως χαρακτηριστικά με τον Κόνιαρη, λέγοντας του: «Εσύ είσαι ο τριποντάκιας, ε;», αλλά και με τον Δίπλαρο στον οποίο είπε: «Ποιος είναι ο Δίπλαρος, που το έβαλε από τη σέντρα;».

Στη συνέχεια ο ιθύνων νους της κυβέρνησης θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί χώρος στο ελληνικό ταλέντο και να μειωθούν οι θέσεις των ξένων στους συλλόγους. Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε υπερήφανους. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, και στις ομάδες σας, αλλά να μας δώσετε κι άλλες χαρές τέτοιες σε επίπεδο εθνικής ομάδας, γιατί είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που κάνουν επιτυχίες σε επίπεδο Εθνικής Νέων μετά προχωρούν και γίνονται αθλητές διακεκριμένοι»

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εθνικής στο Μέγαρο Μαξίμου: