“Κρούση” Γιαλιά για Ξάνθη;

lGAyv1x9hdKuKcdPdqXR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το marca-sl.gr.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Χρήστο Πανόπουλο βρίσκεται ο πρώην μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, για το project της θρακιώτικης ΠΑΕ και των εγκαταστάσεων στα Πηγάδια.

«Εχω κουραστεί από πάρα πολλά και το σίγουρο είναι ότι θέλω να φύγω…χθες. Αλλά το ότι θέλω, μέχρι το τι είναι εφικτό, πολλές φορές αυτά τα δύο τα χωρίζει μια μεγάλη απόσταση».Τάδε έφη Χρήστος Πανόπουλος.

Τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, έχει εκφράσεις πολλάκις και δημοσίως την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης. Τι πιο λογικό εδώ που τα λέμε έπειτα από 26 χρόνια (!) θητείας, που τον καθιστούν τον μακροβιότερο παράγοντα στον εγχώριο χάρτη της στρογγυλής θεάς

Κατά πόσον όμως είναι εφικτό στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, να βρεθεί εκείνο το πρόσωπο που θα καλύψει την απόσταση που χωρίζει την επιθυμία αποχώρησης του Πανόπουλου και την πραγματοποίηση ενός deal για την αγορά της ΠΑΕ Ξάνθης;…

Μια φορά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας βρίσκεται σε άκρως απόρρητες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με υποψήφιο επενδυτή.

Μάλιστα στο τραπέζι εκτός από την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, περιλαμβάνονται πακέτο οι εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, καθώς και το ξενοδοχείο Le Chalet.

Ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος επενδυτής;…Και το όνομα αυτού, Χρήστος Γιαλιάς.

Ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το project της Ξάνθης και μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων – συναντήσεων με τον Χρήστο Πανόπουλο.

Φυσικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα κι έπειτα από την σημερινή αποκάλυψη της στήλης, μην περιμένετε επιβεβαιώσεις, παρά μονάχα τα κλασικά «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».

Βλέπετε, τα μεγάλα deals αγαπούν τη μεγάλη σιωπή.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει πιο παλιά ο έμπειρος businessman Πανόπουλος…  «για να γίνει η οποιαδήποτε σοβαρή δουλειά, αυτή πρώτα “τελειώνει” και μετά το μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ».

Έλα όμως που στην προκειμένη περίπτωση η στήλη σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έμαθε νωρίτερα για το ανοιχτό κανάλι μεταξύ των δύο ανδρών. Συμβαίνουν κι αυτά.

Το κατά πόσον τώρα είναι εφικτό να καταλήξουν οι δύο άνδρες σε συμφωνία, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος και μόνο θα δείξει.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”