Ασφαλές μαύρισμα και κηλίδες

Τα νέας γενιάς αντηλιακά μαυρίσματος www.mamacorner.gr/cat/antiliaka-maurismatos, τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν επαναστατικές συνθέσεις και μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις και τις ανάγκες που έχει το καταναλωτικό κοινό.

Το Lierac Sunific 1 Velvet Cream Κρέμα Προσώπου κατά των κηλίδων SPF 30, 50 ml είναι ένα επαναστατικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται ασφαλές μαύρισμα. Επιπλέον, παρέχει άμεση και αποτελεσματική δράση κατά των κηλίδων. Η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Πρόκειται για μια βελούδινη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με ιδανική σύνθεση που ενεργοποιεί το μαύρισμα με απόλυτη ασφάλεια, ενώ προλαμβάνει και επανορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, όπως είναι οι ρυτίδες, η χαλάρωση και οι καφέ κηλίδες.

Έχει υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει έλαιο ρούκου, βούτυρο βερίκοκου και φυτική γλυκερίνη, σε ένα συνδυασμό που χαρίζει όλα όσα χρειάζεται το ταλαιπωρημένο δέρμα του προσώπου.

Περιέχει ένα σύστημα φίλτρων κατά των ακτίνων UVA/UVB, κατοχυρωμένο από τη LIERAC με ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας, σύστημα photostable + Tinosorb M. Επιπλέον, εκχύλισμα από νόνι για δράση κατά των ρυτίδων και κατά της χαλάρωσης που προκαλεί ο ήλιος και εκχύλισμα οροβάγχης για δράση κατά των καφέ κηλίδων.

Για άψογο μαύρισμα, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο ενισχυμένης κυτταρικής προστασίας και ενεργοποίησης του μαυρίσματος με βάση το άνθος πλουμέριας και ένα πεπτίδιο που διεγείρει τη μελανίνη, για διπλή δράση κατά των ελεύθερων ριζών και προστασίας του DNA.