Προστατευτείτε με φυσικά συστατικά

Τα αντηλιακά προϊόντα www.mamacorner.gr/cat/antiliaka-proionta αποτελούν για κάθε ηλικία ένα μέσο που μπορεί να παρέχει στην επιδερμίδα την απαραίτητη προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, σε συνδυασμό με την αναγκαία περιποίηση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε εποχή, αλλά εμφανίζουν πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση από τα μέσα της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος με δείκτη προστασίας SPF15 από τη Naturado Bio κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 100ml. Είναι ιδανική επιλογή για ήδη μαυρισμένα δέρματα, για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα καθώς και για καθημερινή χρήση στην πόλη από το χειμώνα μέχρι και το φθινόπωρο.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν περιέχει άρωμα, ενώ χαρίζει στο δέρμα ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Παρέχει άμεση προστασία στο πρόσωπο και το σώμα από τις ακτίνες UVA – UVB, χάρη στην 100% φυσική και πιστοποιημένη σύνθεσή του.

Τα μικρομετροποιημένα ορυκτά φίλτρα που περιέχει, παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και με τον τρόπο αυτόν δεν αλληλεπιδρούν με αυτήν. Έχει ρευστή, διάφανη και ανάλαφρη υφή και αποτελεί μια εντελώς φυσική και πολύ ποιοτική επιλογή για να προστατεύσει το δέρμα σας από την έκθεση στον ήλιο.

Επιπλέον, έχει ελαφριά και μη κολλώδη σύνθεσή και υπόσχεται διάφανη εφαρμογή χωρίς λευκά σημάδια, ενώ απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι εμπλουτισμένη με λάδι καρύδας, Buriti και βούτυρο καριτέ, ώστε να χαρίζει στην επιδερμίδα σας μία ολοκληρωμένη θρεπτική, αναπλαστική και αντιοξειδωτική φροντίδα.