Λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα από την Vichy

Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliakes-kremes-proswpou είναι ένα απαραίτητο προϊόν για άνδρες και γυναίκες, που επιθυμούν να προστατέψουν τη συγκεκριμένη περιοχή από τις βλαβερές συνέπειες που έχει η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία.

Η Vichy Ideal Soleil SPF30 Dry Touch Emulsion Αντηλιακή Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου Υψηλής Προστασίας Για Ματ Αποτέλεσμα κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες με μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, που αναζητούν ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας με ματ αποτέλεσμα.

Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία του πολύτιμου «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, τα εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο τελικό προϊόν ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl, που παρέχει προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα.

Χαρίζει άμεσο ματ αποτέλεσμα, απορροφάται άμεσα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδανική βάση make up. Δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα μετά την εφαρμογή στην επιδερμίδα. Έτσι, το δέρμα παραμένει ματ, ενώ προστατεύεται η υγεία του και το προφυλάσσεται από τα εγκαύματα και τη φωτογήρανση. Η υποαλλεργική σύνθεσή της (δεν περιέχει parabens) είναι δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η αδιάβροχη υφή της απορροφά την υπερβολική ποσότητα σμήγματος σαν στυπόχαρτο και αφήνει το πρόσωπο καθαρό, χωρίς καμία γυαλάδα. Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy, που καταπραΰνει το δέρμα. Εφαρμόστε ικανή ποσότητα της αντηλιακής κρέμας περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στις ακτίνες του ηλίου. Επαναλάβετε την εφαρμογή μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα ή την εφίδρωση.