Αντηλιακή κρέμα για κάθε τύπο δέρματος

Τα αντηλιακά δείκτης προστασίας https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliaka-deiktis-prostasias μεσαίο ή υψηλό είναι αυτά που προτιμούν οι καταναλωτές στην εποχή μας. Οι εταιρείες καλλυντικών βελτιώνουν διαρκώς τη σύνθεση και την υφή τους, έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων.

Η Bioderma Photoderm Max Creme Teinte Doree SPF50+ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για μικτά προς λιπαρά, για δυσανεκτικό στον ήλιο ή ευαίσθητο δέρμα και για πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα με φακίδες. Εγγυάται την βέλτιστη προστασία από UVA/UVB και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος. Ακόμα, προφυλάσσει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, χάρη στο Cellular Bioprotection® βιολογικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, μη λιπαρό ματ αποτέλεσμα, χωρίς χρώμα. Δεν αφήνει λευκά ίχνη μετά την εφαρμογή. Το ειδικό σωληνάριο με ρύγχος διευκολύνει την εφαρμογή της. Έχει άριστη ανοχή και είναι ιδανική για το δέρμα που εκτίθεται σε υπερβολική ηλιοφάνεια. Με τη χρήση της προστατεύονται το 99,8% των κυττάρων του δέρματος.

Εκτός από την προστατευτική δράση UVA/UVB η Photoderm MAX προσφέρει πραγματική εσωτερική βιολογική προστασία, που διαρκεί. Δεν περιέχει άρωμα, parabens, είναι αδιάβροχη, φωτοσταθερή, μη φαγεσωρογόνα και υποαλλεργική. Τέλος, διατηρεί και τονώνει την άμυνα του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και χαρίζει βιολογική προστασία της ακεραιότητας του γονιδιώματος, κυττάρων και ιστών του δέρματος.