Στο Ελμπασάν ο Στέλιος!!!

DSC00270

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολοκληρώνει αύριο την τρελή πορεία του.

Ο Στέλιος Βάσκος μετά απο 230 χιλιόμετρα επίπονης και δύσκολης πορείας (ιδίως μέσα στα Τίρανα), έφτασε πριν απο λίγο στο Ελμπασάν (φωτό πάνω την στιγμή της εισόδου του στην πόλη)  όπου και θα καταλύσει η αποστολή. Εκτός απο τους μόνιμους Βαγγέλη Σταυρόπουλο και Νίκο Μακρή στο πλευρό του Στέλιου είναι η πρωινή εκπομπή του  FM 100 με τους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο οι οποίοι περιγράφουν απο κοντά το εγχείρημα του Τρικαλινού ποδηλάτη. Παράλληλα μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντάκο ο Κώστας τραβάει πλάνα για το Astra TV ενώ ο Γιώργος καλύπτει την νέα περιπέτεια του Στέλιου και για το Sportrikala.gr.

DSC00278

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Στέλιος κατάκοπος κατεβαίνει απο το ποδήλατο στο ξενοδοχείο λίγο έξω απο το Ελμπασάν. Στο πλευρό του ο Χρήστος Στεντμπάρι και ο Κώστας Αργυρούσης

Στο Ελμπασάν περίμενε την αποστολή ο Χρήστος Στεντμπάρι που είναι Αλβανός αλλά πολιτογραφημένος Τρικαλινός καθώς 25 χρόνια ζει στα Τρίκαλα και μαζί με την σύζυγο του Λουίζα διατηρούν κρεοπωλείο – μίνι μάρκετ στην οδό Καποδιστρίου. Ο Χρήστος μάλιστα κάλυψε τα έξοδα της φιλοξενίας της αποστολής σε ξενοδοχείο της περιοχής,

Ο Στέλιος αυτή την ώρα ξεκουράζεται και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει πρωί πρωί ώστε να καλύψει τα τελευταία 320 περίπου χιλιόμετρα με τερματισμό στα Τρίκαλα περίπου στις 9 το βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο.

Συνολικά ο Στέλιος αναμένεται να διανύσει 6.500 περίπου χιλιόμετρα!!!

19510619_2012254092338847_3961788669293331048_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Astra (Αργυρούσης – Κωνσταντάκος) πάνω στην Εθνική οδό Τίρανα – Ελμπασάν καταγράφει τα χιλιόμετρα του Στέλιου!