Διορθωτικό μακιγιάζ

Οι απαιτήσεις που έχουν κυρίως οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας τους, είναι πολλές. Αυτό το γνωρίζουν οι εταιρείες καλλυντικών, για αυτό και προωθούν στην αγορά επαναστατικά σκευάσματα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες που υπάρχουν. Τα αντιηλιακά vichy είναι από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το VICHY DERMABLEND ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (15) SPF 35, 30 ML είναι ένα καινοτόμο προϊόν με εύπλαστη υφή, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει άμεση και αποτελεσματική δράση χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση. Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε πρακτική συσκευασία των 30 ml. Έχει υψηλό δείκτη προστασίας SPF 35 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν μέγιστη κάλυψη χωρίς το μακιγιάζ που χρησιμοποιούν, να βαραίνει το δέρμα τους. Είναι κατάλληλο για κάλυψη στις ατέλειες μέτριας σοβαρότητας (χρωματική ανομοιογένεια, μαύροι κύκλοι, κοκκινίλες, σπυράκια κ.ά.).

Έχει απαλή υφή και απλώνεται εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ένα με το δέρμα για άνεση και αίσθηση «γυμνής επιδερμίδας». Η σύνθεσή του χαρίζει καλλυντική ευχαρίστηση με τη μορφή ενός λεπτόρρευστου μέικ απ με τέλεια κάλυψη. Ακόμη, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και ίχνη λιπαρότητας. Δεν κολλάει.

Η υποαλλεργική σύνθεση υψηλής ανοχής είναι δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα. Δεν περιέχει άρωμα. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες.