Περιποίηση με βάση το άγριο τριαντάφυλλο

Όλες οι εταιρείες καλλυντικών γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τους καταναλωτές, να έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα, τα οποία εγγυόνται ασφαλή και αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας του ηλίου. Το αντηλιακό ματιών ανήκει σε μια κατηγορία με σκευάσματα, τα οποία έχουν εξελιγμένες συνθέσεις.

Το Korres Άγριο Τριαντάφυλλο κρέμα Ματιών 15 ml ανήκει σε μια κατηγορία σκευασμάτων, τα οποία δρουν συνοδευτικά ή συμπληρωματικά με τα αντηλιακά προϊόντα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων.

Η συγκεκριμένη απαλή κρέμα λάμψης και ενυδάτωσης βοηθά στην επαναφορά της υφής και του τόνου της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών. Μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα σε όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Το λάδι άγριου τριαντάφυλλου είναι μια φυσική πηγή βιταμίνης C. Εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Ακόμη, το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει εκχύλισμα μαγιάς, το οποίο βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Έχει ελαφριά και μη λιπαρή υφή. Χάρη σε αυτή μπορεί και απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Ακόμη, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να ακολουθούνται κάθε φορά οι οδηγίες χρήσεως. Απλώστε καθημερινά γύρω από τα ματιά μικρή ποσότητα, αποφεύγοντας τα άνω βλέφαρα.