Στο πλευρό του Μπαταγιάννη το Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ Εραιτέχνη

Με ολόθερμες ευχές  , αλλά και με την υπενθύμιση οτι η ομάδα περνά σε τρικαλινά χέρια, το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα  πήρε θέση για την αλλαγή στην ΠΑΕ  εκφράζει και δημοσίως τη δεδομένη στήριξη στον Δημ. Μπαταγιάννη  τονίζοντας πως θα είναι στο πλευρό του , ενώ απευθύνει κάλεσμα στους Τρικαλινούς φίλαθλους για να  συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στον καινούριο ξεκίνημα του ΑΟΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, κατόπιν ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών της Π.Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΑ από τον Χρήστο Γιαλιά στον τρικαλινό επιχειρηματία, κ. Δημήτριο Μπαταγιάννη, εκφράζει δημόσια την στήριξη και αμέριστη συμπαράστασή του στο πρόσωπο του νέου μεγαλομετόχου των Τρικάλων. Ευχόμαστε να υλοποιήσει τους στόχους και τα οράματά του, ώστε η ιστορική ομάδα της πόλης μας να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα, όπως άλλωστε έχει πράξει μέχρι σήμερα, θα σταθεί στο πλευρό του κ. Μπαταγιάννη και θα τον συνδράμει στο δύσκολο έργο του.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους των Τρικάλων να συμμετάσχουν μαζικά στη νέα προσπάθεια, ενισχύοντας, ο καθένας με τον τρόπο του, την ομάδα της καρδιάς μας.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν είναι υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου αλλά του συνόλου των Τρικαλινών.

Τρίκαλα 26 Ιουνίου 2017

Το Δ.Σ.