Προστατευτείτε αποτελεσματικά από τον ήλιο

Τα αντιηλιακά vichy έχουν την εγγύηση μιας εταιρείας, το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με το άψογο αποτέλεσμα. Η πούδρα Compact SPF 30 της σειράς Capital Soleil κάνει τη διαφορά όσον αφορά την προστασία του δέρματος και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του γυναικείου πληθυσμού.

Έχει ελαστική σύνθεση, έτσι ώστε να προσφέρει μια υψηλή αντηλιακή προστασία (ίδια με μια κρέμα), ομοιογένεια (ανάλογη ενός make-up) και ματ αποτέλεσμα (όπως μιας πούδρας). Σύμφωνα με τους ερευνητές της εταιρείας πρόκειται για την καλύτερη προστασία της επιδερμίδας με τις πιο ευχάριστες και απολαυστικές υφές.

Περιέχει περλίτη, καολίνη και ταλκ. Τα συστατικά αυτά απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα και τον ιδρώτα, ενώ παράλληλα εξουδετερώνουν τη γυαλάδα και αφήνουν το δέρμα όμορφο και λαμπερό. Είναι το ιδανικό σκεύασμα για τις γυναίκες που αναζητούν υψηλή αντηλιακή προστασία με άμεσο ματ αποτέλεσμα.

Η υποαλλεργική σύνθεση της, την κάνει ακόμη πιο δεκτική από την επιδερμίδα. Δεν περιέχει parabens, αρώματα, σιλικόνες και άλλες χρωστικές ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς και επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον. Η πούδρα Compact SPF 30 της σειράς Capital Soleil είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας, ειδικών στην αντηλιακή προστασία και μακιγιέρ.

Κατά την εφαρμογή της, δημιουργεί ένα ευέλικτο τρισδιάστατο δίκτυο που ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου. Τα ξηρά έλαια και οι ενυδατικές ουσίες που περιέχει, παρέχουν άνεση και ευκολία εφαρμογής. Διατίθεται στην αγορά σε δύο αποχρώσεις: τη Sandy Beige και τη Golden Beige.