Μένει στους Γουόριορς ο Ντουράντ

7233B5D94B2DE400B7C2864E7475BBD5Χάουαρντ στους Χόρνετς, Λόπεζ στους Λέικερς

 

Σύμφωνα με το ESPN, αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που θα του απέφερε 28 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν και ο MVP των τελικών θα μείνει στην ομάδα του Οκλαντ και θα υπογράψει πιθανότατα πάλι για 1+1 χρόνια.

Ο σταρ του ΝΒΑ θα εισπράξει τέσσερα εκατ. δολάρια λιγότερα από όσα θα μπορούσε, ωστόσο την επόμενη σεζόν θα είναι έτοιμος να υπογράψει ένα μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο.


Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι ανταλλαγές στο ΝΒΑ και ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σάρλοτ Χόρνετς, στην ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο διάσημος σέντερ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στους Ατλάντα Χοκς και οι Χόρνετς έσπευσαν ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Ο Χάουαρντ θα πάει στη Σάρλοτ μαζί με το Νο. 31 του ντραφτ, με τους Μάιλς Πλάμλι και Μάρκο Μπελινέλι να φορούν τη φανέλα των Χοκς.

Σε άλλες μεταγραφικές ειδήσεις, Λος Αντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς συμφώνησαν σε μια σπουδαία ανταλλαγή.

Συγκεκριμένα, στους «λιμνάνθρωπους» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρουκ Λόπεζ που έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αξίας 22,6 εκατ. δολαρίων, ενώ πήραν και τη 27η επιλογή στα draft και σαν αντάλλαγμα στους Νετς έδωσαν τον Τιμοφέι Μοζγκόφ και τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ.

Ο πρώτος έχει τριετές συμβόλαιο αξίας 54 εκατ. δολαρίων και 17,2 εκατ. δολάρια για την ερχόμενη σεζόν, και ο δεύτερος έχει διετές συμβόλαιο, αξίας 5,6 και 7 εκατ. δολαρίων για κάθε έτος.