Ανησυχητική στασιμότητα – παρά τις δεσμεύσεις με τα “παχιά” λόγια

Μέχρι  και ημερομηνίες είχαν δοθεί  για την αλλαγή, αλλά ακόμα τίποτα

Μέχρι  και ημερομηνίες είχαν δοθεί  για την αλλαγή, αλλά ακόμα τίποτα. Μεχρι και την ημερομηνία των ανακοινώσεων για την αλλαγή ιδιοκτησία στην ΠΑΕ είχε δώσει ο Χρήστος  Γιαλιάς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου και στην ομίλία προς τους παίκτες μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος. «Η ομάδα άλλαξε χέρια θα βγουν ανακοινώσεις την Τρίτη» , είχε πει στα αποδυτήρια εννοώντας φυσικά την προηγούμενη Τρίτη . Από τότε, περασε μια ολόκληρη βδομάδα όμως, όπως και τόσες άλλες φορές, έμειναν μόνο τα λόγια ,αφού  οι πράξεις δεν έδειξαν τίποτα.

Η στασιμότητα έφερε φυσικά εύλογες απορίες ,αλλά και ανησυχία  και η αλήθεια είναι πως  τα πράγματα μοιάζουν  οριακά ως προς τις ημερομηνίες για κανονική (και όχι εικονική) μεταβίβαση των μετοχών σε νέο επενδυτή, αφού θα πρέπει -πέραν όλων των άλλων- να κατατεθεί φάκελος έγκρισης και στην ΕΕΑ για αν εγκριθεί η αλλαγή.

Ηδη στον Ερασιτέχνη ΑΟΤ υπάρχει έκδηλη αγωνία  και δυσφορία, ενώ    με την τροπή των εξελίξεων και κυρίως με τους χειρισμούς που έκανε   το τελευταίο διάστημα  ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ,   εχασε  και τις εντυπώσεις , αλλά και τα τελευταία  τα στηρίγματα που είχε στην ομάδα και στην πόλη.

Απ ότι φαίνεται λοιπόν κόπηκαν πλέον  όλες οι «γέφυρες»  επικοινωνίας και πολλοί είναι αυτοί (μέσα από το περιβάλλον της ομάδας) που υποστηρίζουν πως τα πράγματα πλέον δεν σηκώνουν σενάριο επιστροφής Γιαλιά στα Τρίκαλα.