Αποχώρηση Χαλβατζά απο τα διοικητικά της Φαρκαδόνας

19275064_780777895434139_3551941583442432700_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά απο 21 χρόνια προσφοράς.

Ο Γιώργος Χαλβατζάς  “ψυχή” της Φαρκαδόνας αποφάσισε να αποχωρήσει απο την διοίκησης της Φαρκαδόνας και σε γραπτή δήλωση του τονίζει τα εξής: “«Η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού από το ποδόσφαιρο έφτασε και για μένα. Μετά από 21 χρόνια διοικητικής παρουσίας μου στην ΑΕ Φαρκαδόνας με λύπη μου ανακοινώσω πως η ενασχόληση μου με τον σύλλογο σταματάει εδώ.
Δώσαμε μάχες, πανηγυρίσαμε, στεναχωρηθήκαμε, κατηγορηθήκαμε, παλέψαμε και ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές.
Δυστυχώς όμως ανειλημμένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν εκτός συλλόγου από την επόμενη κιόλας ώρα μετά την τοποθέτηση μου.
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα διοικητικά αυτά τα 21 χρόνια, όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους αγνούς φιλάθλους που στήριξαν τόσο εμένα και τις επιλογές μου όσο και την ΑΕ Φαρκαδόνας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Θεοδώρου που ήταν δίπλα μου όσο κανείς άλλος τα τελευταία 11 χρόνια.
Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο γιατί με μένα η ΑΕΦ ήταν τρόπος ζωής. Θα προσπαθήσω ωστόσο να βοηθήσω τη νέα διοίκηση με μορφή χορηγίας, αν φυσικά μου χρειαστεί και φυσικά θα παρακολουθώ πάντα την αγαπημένη του ομάδα».