Θήκη smart για το κινητό σου

Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται από την αλματώδη τεχνολογική πρόοδο σε δεκάδες τομείς, η οποία κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας. Ένας από αυτούς τους τομείς αφορά και τις θήκες Huawei που αποτελούν για άνδρες και γυναίκες απαραίτητο αξεσουάρ.

Παρέχουν αποτελεσματική προστασία από χτυπήματα και φθορές, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση. Μάλιστα, οι πωλήσεις τους σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο είναι διαρκώς αυξανόμενες.

Η Book Case Smart – Huawei Honor 7 Lite / 5c Black είναι μία άκρως ποιοτική θήκη πορτοφόλι, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό. Αγκαλιάζει το κινητό σας στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Ακόμα, έχει υποδοχή για μία κάρτα και κουμπώνει μαγνητικά με εσωτερικό κρυφό μαγνήτη, ώστε να μένει κλειστό το τηλέφωνο ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για το Huawei Honor 7 Lite / 5c. Παρέχει μέγιστη προστασία, δίνοντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή εικόνα. Ενώ το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα ακουστικά και να παρακολουθήσετε αυτό που επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei Honor 7 Lite / 5c. Με μία επιπλέον θήκη για πιστωτική κάρτα. Προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή. Επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Με ειδική εγκοπή στην κάμερα.