Οι Δημοπουλαίοι θέλουν Αγροτικό !!!

 

Ο Θανάσης και τα αδέρφια του θέλουν να εμπλακούν στον Αγροτικό.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης δήλωσε ότι αποχωρεί από τον Αγροτικό Αστέρα. Αν δεν αλλάξει απόφαση, η ομάδα μένει ακέφαλη διοικητικά. Ο Θανάσης Δημόπουλος, ωστόσο, αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA FM 89.4» ότι με αδέρφια του ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ομάδα. Να πάρουν τις μετοχές, δίχως βέβαια να δώσουν χρήματα και να την «τρέξουν» στη Stoiximan.gr Football League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Αγροτικός Αστέρας είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, τα έχει όλα πληρωμένα, δεν χρωστά πουθενά, ούτε ΙΚΑ, Εφορία κλπ. Αν είναι ακέφαλη η ομάδα, μας βγαίνουν τα έξοδα, να κάνουμε μια συζήτηση. Ενδιαφερόμαστε με τα δυο αδέρφια μου, ίσως κάνουμε κρούση για να εμπλακούμε. Δεν έχει πολλά εισιτήρια, αλλά αν τα βάλεις σε μια σειρά, όλα γίνονται! Και με 150 εισιτήρια… βολευόμαστε, στην Ελευσίνα είχαμε 11 και κάποιοι ζητούσαν… χάπια και διευκόλυνση για να μπουν στο γήπεδο. Είναι εύκολο να «τρέξουμε» τον Αστέρα, αλλά δωρεάν, όπως πήραμε τον Πανελευσινιακό από τον Χρήστο Γιαλιά!

Είναι καλή ευκαιρία για εμάς, έχει καλή έδρα. Αν ειδικά γίνουν δυο όμιλοι στη Φούτμπολ Λιγκ, μας συμφέρει. Θα είναι κοντινά ταξίδια, σαν τοπικό. Έχει δέκα ομάδες κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μπαίνεις στο πούλμαν και πας αυθημερόν. Διαβάζουμε ότι εκπρόσωπος είναι ο κ. Χατζηιωάννου, μας κυνηγούσε πέρυσι στα δικαστήρια. Δεν ξέρουμε αν και τι χρήματα ζητά ο κ. Θεοδωρίδης. Δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε χρήματα, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον Αγροτικό και να τον… περπατήσουμε όλη τη χρονιά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Δημόπουλος ήταν προπονητής στον Πανελευσινιακό, μέχρι να αφήσει τη θέση για τον Γιώργο Βαζάκα, ενώ τα αδέρφια του Σπύρος και Χρήστος ήταν στα ηνία της ΠΑΕ. Την ομάδα της Δυτικής Αττικής έχουν ξεκαθαρίσει ότι την αφήνουν, άσχετα τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση.