Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης

11F03DE995338B9F55045D4614B16F70Παρέμεινε… ΣΕΦ μέχρι το 2020 και ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέχρι το 2020. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, καθώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής άσος έλαβε μια αύξηση της τάξης του 60%-70% και πλέον θα αμείβεται με ένα ποσό γύρω στις 850.000 ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί πως η πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό -για το ίδιο διάστημα- έφτανε μέχρι και 1 εκατ. ευρώ παραπάνω (σ.σ. λέγεται πως άγγιζε τα 3,5 εκατ. ευρώ), όμως, προφανώς οι λόγοι που τον κράτησαν στο ΣΕΦ, δεν ήταν οικονομικοί.

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο παίκτης δήλωσε σχετικά:

«Από την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν.

Ήταν πιο δύσκολη η φετινή υπόθεση ανανέωσης, γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο. Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν.

Γενικώς το κλίμα είναι πολύ καλό και με τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα που μου λέγανε ότι θα ήθελαν και αυτοί να παραμείνω συμπαίκτης τους και γενικώς δεν υπήρχαν λόγοι για να διακοπεί αυτή η συνεργασία», είπε μεταξύ άλλων κατά την αναχώρησή του από την «Arcadia» κι αφού είχε δώσει τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.