Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » Αυτόφωρο για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα

Αυτόφωρο για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα

Επαναφορά του αυτόφωρου για τους συλληφθέντες των γηπέδων

Συζήτηση για την επαναφορά της αυτόφωρης διαδικασίας για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα είχαν στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η πρόεδρος του Αρείου Παγου, Βασιλική Θάνου.

Το πρόβλημα που επιθυμεί να λύσει ο υφυπουργός αθλητισμού με αυτό το μέτρο, έγκειται στο γεγονός ότι οι δίκες όσων δημιουργούν επεισόδια και συλλαμβάνονται καθυστερούν χαρακτηριστικά. Το χρονικό διάστημα, μάλιστα, από την τέλεση του αδικήματος μέχρι την εκδίκασή του φτάνει σχεδόν τους έξι μήνες.

Αυτό στερεί από την πολιτεία αλλά και την ίδια την αθλητική δικαιοσύνη τη δυνατότητα να επιβάλλει άμεσα ποινές απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλίμα από την πλευρά της κ. Θάνου είναι καταρχήν θετικό για το συγκεκριμένο μέτρο καθώς εκτιμάται πως θα διευκολύνει αρκετά τις διαδικασίες.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε μεταξύ της κ. Θάνου και του κ. Βασιλειάδη ήταν η τοποθέτηση τακτικών δικαστών σε όλα τα αθλήματα και αν υπάρχει η δυνατότητα το δικαστικό σώμα να καλύψει τις απαιτήσεις που θα προκύψουν.

Συντάκτης

Άρθρα : 18554
Scroll to top