Η κατάλληλη λύση για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες

Τα αντηλιακά apivita που θα βρεις εδώ προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα, τα οποία έχουν επαναστατικές συνθέσεις και χάρη σε αυτές μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους. Είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, συνδυάζοντας μία σειρά από ισχυρές και αποτελεσματικές ουσίες. Η εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά αρκετά προϊόντα, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις που υπάρχουν για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες έχει SPF 30 και UVA 16. Ξεχωρίζει όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας για την πατέντα πρόπολης, η οποία δρα ενάντια στη φωτογήρανση. Προσφέρει ενυδάτωση  σε βάθος και χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς λιπαρότητα. Θεωρείται ιδανική τόσο για κανονικές, ξηρές, όσο και για ώριμες επιδερμίδες.

Περιέχει συστατικά όπως θαλάσσια λεβάντα, στερόλες, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Χάρη σε αυτά ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση.

Επιπλέον, το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα. Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης αποτελεί καινοτομία της εταιρείας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αυτή η κρέμα προσώπου έχει 83% φυσική σύνθεση και ελαφριά υφή, για να απλώνεται εύκολα. Είναι υποαλλεργική και ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα. Δεν περιέχει οινόπνευμα και σιλικόνες.