“Έχω την αύρα των Τρικαλινών όταν αγωνίζομαι”

mpaglatsakos-600x337

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την βαλκανική ζώνη διεκδικεί ο Στέφανος Μπαγλατσάκος.

Μεγάλη ευκαιρία για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και το νεοσύστατο Colloseum Tournament στην Ρουμανία  θα έχει ο Τρικαλινός  Στέφανος Μπαγλατσάκος.

Ο μαχητής του Γρηγόρη Μάλλιου θα ριχτεί στη μάχη στις 17 Ιουνίου δείχνοντας το διαφαινόμενο ταλέντο του και εκτός συνόρων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Τρικαλινός kickboxer θα συγκρουστεί με τον ντόπιο Mihai Tudorie και νικητής θα περάσει γύρω από τη μέση του βαλκανική ζώνη της WKU.

Το ματς όπως αναφέραμε παραπάνω θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο Colloseum Tournament και έχει οριστεί για πέντε γύρους των τριών λεπτών με όρους K-1.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” ο Στέφανος Μπαγλατσάκος δήλωσε: “Όταν αγωνίζομαι έχω πάντα μαζί μου την αύρα των Τρικαλινών που με υποστηρίζουν πάντα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Τρικαλινό χορηγό μου Diverso αλλά και τον προπονητή Φώτη Γεωργόπουλο που ήταν και είναι πάντα κοντά μου”.

Μιλώντας για τον αγώνα είπε: “Πάω για να νικήσω. Έχω δει τον αντίπαλο σε βίντεο, είναι αρκετά καλός, νιώθω όμως έτοιμος για να πάρω τον βαλκανικό τίτλο”.

Για τις θυσίές που απαιτεί η αφοσίωση στο άθλημα τόνισε: “Κάνω δύο φορές προπόνηση την ημέρα, πολλές φορές και τρεις, προσέχω την διατροφή μου και σίγουρα στερούμαι πολλά πράγματα που απολαμβάνουν άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν με πειράζει καθώς είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο μου” είπε χαρακτηριστικά.