Εβγαλε νέο πρόεδρο η Νίκη

thumb.phpΟ Νίκος Παπακωνσταντίνου είναι ο νέος επικεφαλής της Νίκης

Τη Γενική της Συνέλευση έκανε τη Δευτέρα (12/6) η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Εντέλει, προέκυψε ότι ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής θα είναι ο 69χρονος διπλωμάτης Νίκος Παπακωνσταντίνου (ΦΩΤΟ), που έχει καταγράψει θητεία στις πρεσβείες της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, το Κάιρο, τη Μόσχα, το Λονδίνο και την Άγκυρα.

«Έχω μεγαλώσει στα Επτά Πλατάνια. Είμαι Νικιώτης από μικρό παιδί και με την παρότρυνση του κ. Βενέτη να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ομάδας που αγαπώ πείστηκα να προσφέρω ότι μπορώ ώστε να αλλάξει επίπεδο», δήλωσε ο Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι στον πάγκο των «κυανόλευκων» θα υπάρχει το δίδυμο του Βέλγου Φάντζιο Μπούις με τον Στέφανο Ξηροφώτο.

«Αν μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί για την ομάδα, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Εγώ βλέπω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Αν συνεχιστεί αυτό, είμαστε τελειωμένοι από τώρα. Είμαι εδώ για να δουλέψω. Πιστεύω στη δουλειά και πιστεύω στη διοίκηση.

Ο καθένας πρέπει να προσφέρει κάτι. Αυτά θα τα βρούμε. Εμένα μ’ αρέσει η δουλειά και όχι τα λόγια. Όταν ήρθα εδώ βρήκα μία κατάσταση παρατημένη, έναν αρνητισμό και επίσης ο κόσμος δεν στήριζε την ομάδα όπως έπρεπε. Αυτούς τους πέντε μήνες καταφέραμε και δώσαμε στα παιδιά ένα όραμα και να τους δώσουμε να καταλάβουμε τι σημαίνει Νίκη, γιατί ξεχάστηκε αυτό το πράγμα. Τους δώσαμε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.