Τα γυρίζει τώρα για την πώληση ο Γιαλιάς !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lGAyv1x9hdKuKcdPdqXR

 

 

Αφού πρωτα χάριζε και μετά πουλούσε, τώρα βάζει μπροστινούς!!!

Σχέδιο με …μπροστινούς φέρεται να προκρίνει για τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Τρικαλα ο Χ. Γιαλιάς!!! Από κει που πρώτα χάριζε (στον Μπαταγιάννη)  και κατόπιν πωλούσε σε ενδιαφερόμενους νέους επνεδυτές, κατέληξε τελικά σε μια μεσοβέζικη  λύση!!!Σε δημοσίευμα της Metrosport αναφέρεται ότι ο Χρήστος Γιαλιάς  μεταβιβάζει τις μετοχές του σε δικούς  του άνθρώπους  χωρίς πάντως  να τους  κατονομάζει.

Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι ακριβώς θέλουν να κάνουν , προς το παρόν είναι άγνωστο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Metrosport: Οπως καταγράφεται στο σημερινό φύλλο της «Metrosport» πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η μεταβίβαση των μετοχών του ΑΟΤ.

Ο Χρήστος Γιαλιάς, που παρεμπιπτόντως σήμερα έχει τα γενέθλια του, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, που τον θέλουν να δίνει συνέχεια στην «επόμενη μέρα» της ΠΑΕ.Το «deal» ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, ύστερα από συνάντηση που έγινε. «Δεν πουλάω τις μετοχές μου. Τις μεταβιβάζω. Είναι τελειωμένο το θέμα», είπε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr ο Χρήστος Γιαλιάς.«Είχα κι άλλες προτάσεις, με υψηλότερο τίμημα, ωστόσο έχω πάρει την απόφαση μου. Ισως να φταίω εγώ που δεν ανεβαίνει η ομάδα. Θα αφήσω κάποιους ανθρώπους να βγουν μπροστά. Μπορεί να επιστρέψω ξανά σε 1-2 χρόνια στα Τρίκαλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάω σε άλλη ομάδα», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του.

Ο Γιαλιάς δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του «διαδόχου» του, ωστόσο οι εξελίξεις έχουν πλέον δρομολογηθεί.

 

Διαψεύδει για Ηρακλή

 

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ, εμφανίστηκε μέσω φημών ο Γιώργος Γιαλιάς.

 

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο τονίζοντας στη «Μ»: «Εχω δεχθεί πολλές ενοχλήσεις γι’ αυτό το θέμα. Ασχολούμαι μόνο με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ηρακλή. Μου έχουν κάνει κρούσεις και από άλλες ομάδες, αλλά δεν ασχολούμαι».