Υπερατλαντική εμπειρία για Παπάζογλου

papazogloukostasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώην βοηθός -προπονητής των Τρικάλων πάει ΗΠΑ

Στην Αμερική θα βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και για περίπου 1,5 μήνα ο Κώστας Παπάζογλου. Ο νεαρός τεχνικός που ήταν βοηθός του Κώστα Φλεβαράκη για τρεις σεζόν στα Τρίκαλα αλλά και πρώτος προπονητής των «κυανέρυθρων» στα τέλη της δεύτερης χρονιάς αποδέχτηκε την πρόταση του πρώην παίκτη των Τρικάλων Πορίνι να κοουτσάρει την ομάδα Mid American Unity στην οποία είναι general manager στο περίφημο τουρνουά TBT.

IMG-20170603-WA0000

Στο ΤΒΤ συμμετέχουν 64 ομάδες,  οι 60 μετά από ψηφοφορία και οι 4 μετά από προκριματικά. Χωρίζονται σε 4 περιφέρειες και είναι single elimination. Οπότε τα παιχνίδια μπορούν να είναι από 1 μέχρι 6 αν πας στο τελικο. Ο νικητής του τουρνουά που συνήθως είναι ομάδα που αποτελείτε από παίκτες NBA η Ευρωλίγκα παίρνει 2 εκατομμύρια δολάρια έπαθλο τα οποία μοιράζονται στην ομάδα. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι τηλεοπτικά στο espn.

tbt_1

Ο Πορίνι ενημέρωσε τον Παπάζογλου ότι θα είναι ο μοναδικός ευρωπαίος προπονητής και αυτό σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό τεχνικό ο οποίος ήδη μελετά προτάσεις για να αναλάβει κάποια ομάδα από την νέα σεζόν.

Πορίνι και Παπάζογλου στήνουν ήδη την ομάδα τους και είναι πολύ πιθανόν σε αυτήν να συμμετάσχει και ένας άλλος παλιός «κυανέρυθρος», ο Κρις Εβανς.

Η ομάδα εφόσον πάρει και τυπικά την συμμετοχή θα συγκεντρωθεί στο  Κλιβελαντ στις 20 Ιουνίου, 25 μερες πριν το πρώτο παιχνίδι.