Αμανατίδης: “Με λίγες προσθήκες αλλάζει κατηγορία ο ΑΟΤ”

f0db3b165285d3e83577245e26053acd_L

Ο Περικλής Αμανατίδης υποστήριξε ότι τα Τρίκαλα μπορούν να ανέβουν στη Super League με λίγες προσθήκες.

Αρχικά ο προπονητής του ΑΟΤ μετά την νίκη στην Καλλιθέα ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτο στον Βασίλη Γκόλια που παντρεύεται: «Θέλω να ευχηθώ στον Βασίλη Γκόλια να είναι ευτυχισμένος γιατί παντρεύεται την επόμενη Κυριακή και να είναι υπερήφανος για την μπάλα που παίζει και για το χαρακτήρα που έχει, Το δώρο που μπορούμε να του κάνουμε είναι η αγάπη που του έχουμε”.

Για το παιχνίδι είπε: “Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, υπήρχε άγχος, μία δυσκολία ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα με τον ήλιο, τη βροχή. Δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν να κάνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο απέναντι σε μία καλή ομάδα. Νομίζω η βαθμολογική της θέση την αδικεί, όπως νομίζω ότι αδικεί και την ομάδα μου. Έχω πει και σε προηγούμενςε φορές ότι τα Τρίκαλα πρέπει να είναι περήφανα, κάνουν πρωταθλητισμό, κάνανε έναν καλό δεύτερο γύρο και μας μένει αυτή η εικόνα ως παρακαταθήκη και με γυμνό μάτι βλέπει κανείς ότι με λίγες προσθήκες τα Τρίκαλα μπορούν να αλλάξουν κατηγορία. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, υπήρχε ένα άγχος από τους παίκτες της Καλλιθέας. Αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική πάσα ή σε κάποιες εκτελέσεις που μπήκαμε μόνοι μας, θα τελείωνε εκεί το παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα μας, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι υποχρεώσεις μας τελειώνουν με το σφύριγμα της λήξης, ενός μαραθωνίου πραγματικά.

Και να τελειώσουμε με μία ευχή αυτό το πρωτάθλημα που έχει αξιόλογους παίκτες,  να γίνει καλύτερο. Ένας καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος, μία ομάδα με καταπληκτική ιστορία, έχω δουλέψει εδώ και τιμώ και θυμάμαι ακόμη τον Νίκο τον Σαλευρή. Εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν πιστεύει ότι σήμερα έπαιξαν δύο ομάδες που φέτος αδίκησαν τους εαυτούς τους:

«Ναι το πιστεύω. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό και συγχαρητήρια έτσι πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα».