Συνδυάστε πολύ υψηλή προστασία και κάλυψη των ατελειών

Οι εταιρείες καλλυντικών δίνουν μεγάλη βάση σε προϊόντα όπως η αντηλιακό προσώπου με χρώμα https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliako-proswpou-me-xrwma/ που αποτελούν σκευάσματα τα οποία προτιμούν οι περισσότεροι καταναλωτές και ειδικά οι γυναίκες κάθε ηλικίας.

Οι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας αναζητούν ένα αντηλιακό σκεύασμα που θα τους παρέχει πολύ υψηλή προστασία κατά την έκθεση τους στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και θα περιποιείται την επιδερμίδα τους, χαρίζοντας της ενυδάτωση. Τα νέας γενιάς αντηλιακά περιέχουν βελτιωμένη σύνθεση, στην οποία συναντάμε μία σειρά από ενεργά συστατικά που κάνουν τη διαφορά.

Η Castalia Helioderm Cream Teint με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50 κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 60ml. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστασίας, που περιέχει χρώμα για την κάλυψη των ατελειών. Θεωρείται προϊόν κατάλληλο για εφαρμογή σε επιδερμίδες υπερευαίσθητες, μη ανεκτικές στον ήλιο, πολύ ανοιχτόχρωμες, όπως και για χρήση κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο ή σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Ο μοναδικός συνδυασμός του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Tinosorb m&s και το συστατικό Tanactine της δίνουν ξεχωριστή ισχύ, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τις αρνητικές επιδράσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας. Το συστατικό helioguard 365 φροντίζει το δέρμα, καταπολεμώντας τη φωτογήρανση και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν βλάβες στα κύτταρα.

Είναι ιδανική για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες, δερματολογικά ελεγμένη, με συστατικά κατά της φωτογήρανσης και πλούσια υφή. Δεν περιέχει  parabens και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.