Τα φιλικά των παιδιών της Δήμητρας

4-115Συνεχίστηκε η δράση των μικρών της Δήμητρας

Αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων είχαμε το Σάββατο 20 Μαΐου (πρωί και απόγευμα) αφού επισκέφτηκαν τη Μπαλκούρα οι ακαδημίες της Αγίας Άννας Βόλου και της ΑΕΛ. Το πρωί του Σαββάτου αγωνίστηκαν οι γεννηθέντες 2005-06 και 2008-09 (δύο τμήματα) με την Αγία Άννα και το απόγευμα έξι τμήματα της ΑΕΛ (2003, 2004, 2005, 2006, 2007 και 2008) αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα της Δήμητρας/Απόλλων. Την ίδια μέρα έγιναν και οι τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα των Τζούνιορ της ΕΠΣ Τρικάλων (Πύργος Δήμητρα Α’, Σαράγια – Δήμητρα Β’ και Δήμητρα Γ’ – ΑΟΤ Β’). Επίσης, η Παιδική και η Εφηβική ομάδα έπαιξε με το Νεοχώρι την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο Αθ. Γαντζούλας στη Μπαλκούρα. Όλοι οι αθλητές προσπάθησαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με τους προπονητές να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα φτάνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν.

Το ερχόμενο Σάββατο 27/5 το τμήμα των 2005 θα μεταβεί στον Βόλο για να αγωνιστεί σε τοπικό τουρνουά ενώ το τριήμερο 7 ως 9 Ιουνίου οι γεννηθέντες 2007 και 2008 θα συμμετέχουν στο μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Καϊμακτσαλάν (παλαιός Άγιος Αθανάσιος) με όλη την αποστολή (προπονητές – αθλητές – γονείς) να διαμένει στο πολυτελές Hotel “Λίθος” όπου πέρα από τα παιχνίδια όλοι θα έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση και ψυχαγωγία σε μια υπέροχη τοποθεσία. Τα τουρνουά που θα διεξαχθούν από μέσα ως τέλος Ιουνίου θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, η Δήμητρα Απόλλων συγχαίρει τον Διγενή Νεοχωρίου για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, τις ομάδες: Αχιλλέας Μπάρας, Μεγάλα Καλύβια, ΑΟ Πηγής και Δροσερό – Μουριά για την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία του νομού καθώς και τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Γ’ Εθνική.