Βάλτε το πρόσωπο σας στη σάουνα

Πολλοί από εμάς γνωρίζουν καλά τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση της σάουνας στον ανθρώπινο οργανισμό. Τώρα, μπορείτε να φέρεται αυτά τα οφέλη σπίτι σας, με την επίσκεψή σας σε ένα φαρμακείο online.

Οι κανονικές σάουνες είναι μεγάλες σε διαστάσεις και στοιχίζουν πανάκριβα, ωστόσο στο εμπόριο κυκλοφορούν και σάουνες που είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για το πρόσωπο. Πρόκειται για συσκευές που μπορούν ακόμα να λειτουργήσουν και ως υγραντήρες χώρου, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες στον χρήστη τους. Ωστόσο η κύρια λειτουργία τους είναι η βαθιά περιποίηση του προσώπου.

Η ενυδάτωση του προσώπου θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουν οι πόροι του δέρματός. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν εξάρτημα ατμού για αρωματισμό με υποδοχέα αρώματος, δίνοντας στο χώρο ευχάριστο άρωμα. Διαθέτουν ακόμα δοσομετρητή, ενώ η δεξαμενή τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

Βέβαια, η κύρια λειτουργία της συσκευής είναι ο καθαρισμός προσώπου. Μπορεί ακόμα να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις κρυολογήματος, αφού ανακουφίζει το αναπνευστικό σύστημα. Ο ατμός εισχωρεί στους πόρους, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τις ακαθαρσίες. Έπειτα, η απορρόφηση των καλλυντικών από το δέρμα είναι πιο εύκολη.

Η χρήση τέτοιων συσκευών είναι ιδανική πριν από την εφαρμογή μάσκας προσώπου ή άλλων κρεμών και καλλυντικών ουσιών. Η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται πια σε άλλο επίπεδο, ειδικά από τη στιγμή που έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μέσα στη συσκευή αιθέρια έλαια.