Ασφαλής προστασία για το δικό σου κινητό

Οι Θήκες Sony Ericsson Xperia αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση το τηλέφωνό τους και να επιμηκύνουν τη ζωή του. Με τη χρήση τους μπορείτε να προστατέψετε το αγαπημένο σας τηλέφωνο αποτελεσματικά από χτυπήματα, γρατζουνιές και φθορές. Μάλιστα, στο εμπόριο θα βρείτε πληθώρα επιλογών, τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε χρώματα, ώστε να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Το πορτοφόλι και το κινητό πάνε πάντα μαζί σύμφωνα με τους ειδικούς. Το συγκεκριμένο πορτοφόλι – θήκη είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Sony Xperia XA και διαθέτει δύο επιπλέον θήκες για πιστωτικές κάρτες, ενώ έχει προσεγμένη ραφή και μαγνητικό κλιπ για ευκολότερη χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xperia XA ενώ βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε την αγαπημέ η σας μουσική με τα ακουστικά. Ο έξυπνος σχεδιασμό της, σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε σαν βάση στήριξης ώστε να παρακολουθείτε το υλικό σας και να εργάζεστε με την επιθυμητή γωνία θέασης χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας.