Βασιλικός πολτός: το θαύμα της φύσης

Ο βασιλικός πολτός ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει την φυσική αντίσταση στις προσβολές από τα μικρόβια και τους διάφορους οργανισμούς που βρίσκονται στο περιβάλλον. Κάθε φαρμακείο online έχει στον τιμοκατάλογό του δεκάδες προϊόντα με βασιλικό πολτό.

Θεωρείται και όχι άδικα η πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης. Επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη του οργανισμού και συνδράμει στην καλή υγεία και τη μακροζωία. Επίσης, συμβάλει και στην αντιμετώπιση των εσωτερικών ανωμαλιών.

Ανανεώνει τα κύτταρα και αναζωογονεί τους ταλαιπωρημένους οργανισμούς. Αυξάνει τη σωματική και την πνευματική ικανότητα, τονώνει τη μνήμη, την αντοχή, την γονιμότητα και τη σεξουαλική απόδοση. Χάρη στις βακτηριδιοκτόνες και αντιβιοτικές ιδιότητες του χαρίζει ταχεία ανάρρωση ακόμα και ανοσία.

Επιπλέον, διατηρεί σφιχτό το δέρμα πυκνά και γερά τα μαλλιά σκληρά και μεγάλα τα νύχια. Διευρύνει την αντίληψη και δημιουργεί αίσθημα ευφορίας. Καταπολεμά τη νευρασθένεια και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μειώνει την κατάθλιψη και αποβάλει το άγχος. Βοηθάει σε περιπτώσεις αρτηριοσκλήρωσης, αρθρίτιδας, αιμορροΐδων, δερματικών προβλημάτων, σακχάρου, ανάπτυξης, ουρολοιμώξεων στομαχικών διαταραχών, δυσκοιλιότητας, αϋπνίας, πίεσης.

Όλα αυτά μόνο με κατανάλωση τριών μηνών το χρόνο, όση είναι και η συνιστώμενη ποσότητα. Ο βασιλικός πολτός είναι ένα αγνό φυσικό και αβλαβές προϊόν, χωρίς παρενέργειες και εθισμό.

Διατηρήστε τον φρέσκο στη συντήρηση. Ένα κουταλάκι που εμπεριέχεται στη συσκευασία κάθε πρωί κάτω από τη γλώσσα είναι αρκετό. Τα παιδιά να λαμβάνουν τη μισή ποσότητα, ενώ οι αθλητές και οι ασθενείς τη διπλάσια. Βρείτε μεγάλες προσφορές σε σκευάσματα βασιλικού πολτού σε ένα φαρμακείο online.