Ιδανική προστασία για πρόσωπο και σώμα

Όλες οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των καλλυντικών και των δερμοκαλλυντικών έχουν την τάση να κάνουν συνεχείς βελτιώσεις (ποιοτικές και ποσοτικές) στα προϊόντα τους, αφού ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Τα αντηλιακά Apivita βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά την ποιότητα και τις πωλήσεις.

Το APIVITA SUNCARE SPF 50 Γαλάκτωμα Προσώπου-Σώματος 100 ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου προστασία και περιποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα και στο πρόσωπο. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου έχει μη λιπαρή υφή, χάρη στην οποία απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Έχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 78%. Ξεχωρίζουν η θαλάσσια λεβάντα και το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, που προσδίδουν πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα.

Παρέχει αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία και φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων με θαλάσσια λεβάντα, καθώς και ενυδάτωση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας με ελιά, αλόη, ηλίανθο και προβιταμίνη Β5.

Επιπλέον, προφυλάσσει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες με πρόπολη και βιταμίνη Ε. Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση (προστασία από πρόωρη γήρανση και ελεύθερες ρίζες). Δεν περιέχονται parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.