Χαρίστε τόνωση και ευεξία στον εαυτό σας

Οι ρυθμοί της εποχής μας είναι εξαντλητικοί. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων. Σε ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο θα βρείτε τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε τον οργανισμό σας, προσφέροντας του δύναμη και ευεξία με φυσικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια μίας κοπιαστικής μέρας, ο οργανισμός χάνει μεγάλο μέρος από τις θρεπτικές ουσίες που του χρειάζονται για να λειτουργήσει σωστά. Μία σειρά από βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα στο σώμα μας, προκειμένου να αντέξει στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι καταπονούν περισσότερο τον εαυτό τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι μαθητές, οι φοιτητές και σπουδαστές, τα άτομα που εργάζονται πολλές συνεχόμενες ώρες, όσοι κάνουν εργασία που απαιτεί  πολλές ώρες ορθοστασίας ή το να σηκώνουν πολλά κιλά. Επιπλέον ενίσχυση χρειάζονται επίσης όσοι αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και όσοι προέρχονται από κάποια εγχείρηση ή αντιμετωπίζουν μία χρόνια ασθένεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβάλλει αποφασιστικά η αργινίνη. Πρόκειται για ένα βασικό αμινοξύ που παίζει κύριο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και στη διατήρηση της ομοιοστασίας και των ομαλών λειτουργιών του οργανισμού στους ενηλίκους. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του μονοξείδιου του αζώτου, για τις λειτουργίες των κυττάρων, για τη μεταφορά των βιολογικών σημάτων και την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Θεωρείται ένας πρόδρομος της κρεατίνης, αφού αυξάνει τη συχνότητα της σύνθεσης της. Τέλος, παρεμβαίνει στη σύνθεση άλλων αμινοξέων και συνδράμει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.