Εξαιρετική εμφάνιση αθλητών του ΓΣΤ στο Διασυλλογικό

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις  στο διασυλλογικό

Οι αθλητές του  Γ.Σ.Τρικάλων πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση   στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα.

Με την εμφάνισή τους αυτή οι αθλητές του  Γ.Σ.Τρικάλων έδειξαν για άλλη μια φορά  ότι ο υπεραιωνόβιος  Σύλλογος έχεις ένδοξο ΠΑΡΕΛΘΟΝ,  αλλά κυρίως έχει Ελπιδοφόρο ΜΕΛΛΟΝ.

Και αυτό δεν είναι ευφάνταστη  αναφορά αλλά αποτύπωση  μιας ζώσης πραγματικότητας με βάση τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν  πριν από μερικές μέρες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα οι ομάδες των ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΣΙΔΩΝ (16-17χρόνων), των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Α΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ (14-15χρόνων) και στα Πολύαθλα  των  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Β΄(12-13χρόνων).

Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς  που γίνεται στο Γ.Σ.Τρικάλων. Γιατί όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, πίσω από αυτές τις επιτυχίες των αθλητών  υπάρχει το  εξαιρετικό προπονητικό δυναμικό το οποίο καθοδηγεί τους αθλητές και τις αθλήτριες στις επιτυχίες. Η  Φιλιώ Αγγελάκη, η Βίβιαν Γρατσάνη, η Τασούλα Μυλωνά, ο Βασίλης Βουτσελάς και ο Δημήτριος Σούλας,  είναι αυτοί που έχουν την προπονητική καθοδήγηση των αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων.

Αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών  βρίσκεται το Δ.Σ. του Γ.Σ.Τρικάλων.

Για να γυρίσουμε  στους αγώνες του περασμένου Σαββάτου, ορισμένοι αθλητές  του  Γυμναστικού εντυπωσίασαν με  τις επιδόσεις τους αφού ήταν  από τις καλύτερες που έχουν επιτευχθεί στην Ελλάδα.

Αναλυτικά  η εμφάνιση των  αθλητών-τριών  του Συλλόγου  είναι η ακόλουθη:

 

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΑΚΟΣ, στο δρόμο των 400μ με εμπόδια πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με 52΄΄76 (υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), δείχνοντας για ακόμη φορά ότι είναι μακράν ο καλύτερος  αθλητής των χαμηλών εμποδίων στην Ελλάδα.

 

Ο  ΕΥΤΥΧΗΣ  ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, πήρε την 1η θέση  μετά από μια  εντυπωσιακή εμφάνιση  στο δρόμο των 800μ κάνοντας  νέο ατομικό ρεκόρ 1΄50΄΄81(υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα),που είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

 

Η  ΟΜΑΔΑ  4Χ400Μ του Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ανδρών)  πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση.  Κέρδισε την 1η  θέση κάνοντας  την  καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με χρόνο 3΄17΄΄ 27 απαρτιζόμενη από τους Παν. Νάκο, Χαρ. Λαγό, Ευτ. Σουλιώτη και Κων. Νάκο. Οι αθλητές της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ πέτυχαν το υψηλό όριο που τους δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Η  ΜΑΡΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ, μετά από εξαιρετική εμφάνιση πήρε την 2η θέση στο δρόμο των 400μ με εμπόδια με την πολύ καλή επίδοση των 67΄΄32 (υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

 

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΓΟΣ, πήρε  την 3η θέση στο δρόμο των 800μ με νέο ατομικό ρεκόρ 1΄52΄΄81(υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), πραγματοποιώντας και αυτός εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Η  ΕΛΙΣΑΒΕΤ  ΚΑΛΑΘΑ, πήρε την 3η θέση στο άλμα σε ύψος  με επίδοση 1,70μ (υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα),δείχνοντας ότι άφησε πίσω τον τραυματισμό της  και ότι στους επόμενους αγώνες θα υπερβεί ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

 

Η  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 400μ με εμπόδια παίρνοντας την 3η θέση με επίδοση 68΄΄12(υψηλό όριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

 

Η  ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΚΚΑ, έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στο δρόμο των 800μ με 2΄22΄΄67 παίρνοντας την 4η θέση και έδειξε η 16χρονη αθλήτρια ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πετύχει καλύτερες επιδόσεις.

 

Η  ΟΜΑΔΑ  4Χ400Μ του Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Γυναικών)  έκανε πολύ καλή επίδοση κερδίζοντας την 4η θέση με επίδοση 4΄10΄΄57. Οι αθλήτριες της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ πέτυχαν το υψηλό όριο βαθμολογικής πριμοδότησης. Η ομάδα απαρτίζονταν από τις                        Δ. Σαμαρά, Αρτ. Μόκκα, Στ. Καραπάνου και Μ. Κυδωνιάτη.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΟΣ,  μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 800μ κατέλαβε την 6η θέση με 2΄00΄΄35, δείχνοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει και πάλι πολύ καλές επιδόσεις. Αυτό το δείχνει η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε με τη σκυταλοδρομία  4Χ400μ.

 

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ, πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση στο δρόμο των 800μ καταλαμβάνοντας την 8η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 2΄00΄΄50. Η επίδοση αυτή του 16 χρονου αθλητή του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που θα γίνει στα Τρίκαλα.

 

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ  ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ, έκανε και αυτός ατομικό ρεκόρ στο δρόμο των 800μ με 2΄02΄΄29 παίρνοντας την  9η θέση. Ο 17 χρόνος έκανε και αυτός το όριο για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων.

 

ΟΙ 17 ΧΡΟΝΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΚΑΙ  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΡΑΓΙΑΣ,

έκαναν και αυτοί ατομικές επιδόσεις στο δρόμο των 800μ με 2΄07΄΄76 και 2΄07΄΄84 παίρνοντας την 12η και 13η θέση αντίστοιχα. Οι δύο νεαροί αθλητές πραγματοποίησαν μέχρι τώρα εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο των 3000μ.

 

 

Ακόμη πήραν μέρος και οι  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ στο δρόμο των 200μ(23΄΄15),              ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ στο δρόμο των 200μ(23΄΄56),  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΤΣΙΟΣ στο δρόμο των 200μ(24΄΄27), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΜΑΣ στο άλμα σε μήκος (5,69μ),  ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ   στο δρόμο των 200μ(28΄΄35 ατομική επίδοση),ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στο δρόμο των 200μ(30΄΄55) και ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ στο δρόμο των 5000μ(22΄40΄΄77).